פרופ' אולגה רז היא דיאטנית קלינית ומפתחת דיאטת הלחם. היא בעלת תואר דוקטור במדעי התזונה מטעם האוניברסיטה העברית ובעלת תארים נוספים בביולוגיה ובחינוך. פרופ' רז כיהנה במשך שנים רבות כראש היחידה לתזונה ודיאטה במרכז הרפואי תל-אביב ע"ש סוראסקי (ביה"ח איכילוב), וכראש המחלקה למדעי התזונה באוניברסיטת אריאל. פרופ' רז מחברת ספרי תזונה, כולל רב המכר "לאכול לחם ולרזות", מרצה בכנסים בארץ ובחו"ל ומנחה בתכניות טלוויזיה ורדיו.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.